top of page

Mediatior

Familie / Relaties

Wanneer stellen ervoor kiezen om de relatie te verbreken, is dit geen makkelijke beslissing en een emotionele tijd voor de scheidende partners en de eventuele kinderen.
Wanneer relaties door miscommunicatie stroef verlopen en partijen elkaar (ongewild of onbedoeld) verdriet doen, kost dit hen veel verdriet en energie.
Doordat ik een natuurlijke rust, warmte en vertrouwen uitstraal, kunnen zij zich bij mij makkelijk kwetsbaar opstellen en kunnen we samen toewerken naar een oplossing die hen voldoening geeft.

Arbeid

De gouden leefregel zegt: ‘Behandel een ander, zoals jij zelf behandeld wilt worden’. Toch is dit vaak een bron van conflicten op de werkvloer, want iedereen heeft zo zijn eigen wensen en ideeën. Tijdens de mediation help ik partijen om elkaars verschillen te erkennen en te waarderen.

Straf

logo nw iris.png

In bemiddelingsgesprekken tussen ‘slachtoffer’ en ‘dader’ wil het slachtoffer graag de ‘dader’ confronteren met de gevolgen van zijn gedrag. De ‘dader’ schaamt zich vaak en wil graag laten zien dat hij geen ‘monster’ is. Een bemiddelingsgesprek met mij en mijn collega, kan hen beide helpen om het gebeurde te verwerken.

Aangesloten bij:

bottom of page